Bine ati venit !

Compa este specializata pe domeniul mecanic, dezvoltand tehnologii de prelucrare si montaj de inalta performanta in termeni de precizie, cost, livrare si siguranta.

Compa detine expertiza pentru proiectarea proceselor si producerea unei game diverse de componente pentru industria auto, pentru industria echipamentelor de aer conditionat si componente pentru produse industriale.

Experienta (de peste 125 ani) intr-o gama variata de procese mecanice combinata cu capacitatile si facilitatile existente, alaturi de competentele dobandite, fac din Compa un furnizor capabil sa ofere raspuns nevoilor specifice ale clientilor atat pentru o productie de masa, cat si pentru productia de unicate.

Platformele tehnice, productivitatea, standardizarea proceselor, combinata cu inovarea, autonomia echipelor, constituie suportul pentru o buna calitate, realizata cu costuri reduse. Sistemul de productie Lean, in curs de implementare, sub denumirea de Compa Production System consolideaza performanta si progresul proceselor dezvoltate pe echipamente tehnice si tehnologice de ultima generatie. Metodele de control, laboratoarele fizico-chimic, metrologic, laboratorul acuratete si echiparile care insotesc procesul – masini de masurat tridimensional, standuri si centrale de masura, microscoape, endoscoape, profilografe, rugozimetre, reduc la minim riscul pieselor neconforme.

Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8