Converting the factory to a sustainable energy system

 

 

Proiect: “Converting the factory to a sustainable energy system”

 

Beneficiar:

compa

COMPA S.A. SIBIU

 

ANUNT DE DEMARARE A PROIECTULUI

Sibiu, aprilie 2021

1. COMPA S.A., cu sediul in Romania, Judetul Sibiu, Strada Henri Coanda nr. 8, Sibiu, telefon +40269/ 239400, fax +40269/ 237770, anunta demararea proiectului “Converting the factory to a sustainable energy system”, proiect co-finantat prin programul de finanţare “Program pentru Energie in Romania” conform Contractului/Ofertei de garantare nr. 2019/104244, încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului.

2. Totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului este de 845.785 EURO, din care asistenţa financiară nerambursabilă nu va depăși suma de 422.800 EURO, valoarea co-finanţării nerambursabile fiind de 49,99%.

3. Durata implementării proiectului este 30.06.2022.

4. Proiectul “Converting the factory to a sustainable energy system” are ca obiectiv implementarea unui sistem fotovoltaic pentru productia energie electrice, cu impact scazut asupra mediului inconjurator. Sistemul fotovoltaic propus va produce energia electrica din resurse regenerabile, respectiv energie solara. Acest sistem fotovoltaic poate sa produca energie verde pentru o perioda indelungata de timp, fara a produce niciun fel de poluare in conditii reduse de mentenanta. Energia electrica produsa va fi utilizata pentru autoconsum in cadrul COMPA SA. Capacitatea sistemului fotovoltaic implementat este de 0,99 MWh. Acesta reprezinta primul pas al societatii spre o amprenta de carbon neutra. Obiectivele secundare ale proiectului sunt reprezentate de cresterea capacitatilor de productie a energiei electrice din surse regenerabile, reducerea consumului de CO2 precum si consolidarea relatiilor bilaterale cu un partener norvegian – International Development Norway, al carui obiectiv principal este de a identifica modalitatile de a atinge obiectivul pe termen lung al societatii, acela de a deveni o societate cu amprenta de carbon neutra.

5. Puteti obtine informatii suplimentare de la:

Numele persoanei de contact: Cosmin FAGADARU;
Post: Responsabil achizitii
Adresa: COMPA S.A., Romania, Judetul Sibiu, Strada Henri Coanda nr. 8, Sibiu.
Telefon. +40269/ 239400, fax . +40269/ 237770, e-mail: cosmin.fagadaru@compa.ro

Pentru informaţii detaliate legate de programul de finanţare vizitati adresa:

 

 

Anunturi


Anunt de demarare a proiectului

Anunt de participare la procedura simplificată de atribuire a Contractului de achizitie a unui sistem fotovoltaic

Anunt de finalizare a proiectului

Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8