DMG MORI si-a premiat partenerii si furnizorii de top

În septembrie, la Hanovra s-a desfășurat ediția cu numărul 22 a expoziției EMO, eveniment de referință la nivel internațional în domeniul prelucrării metalelor. EMO Hanovra abordează toate tehnologiile de prelucrare a metalelor, de la cele clasice (strunjire, frezare, alezare etc.) și până la foarte moderna tehnologie denumită „additive manufacturing”, proces prin care piesele sunt realizate prin depunerea unor straturi succesive de material. Anul acesta expoziția a avut ca motto “Tehnologii inteligente impulsionează producția de mâine”.

Conducerea COMPA, reprezentată la eveniment de domnul Ioan DEAC, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație și de domnul Dan Baiașu, Director Comercial, a fost invitată de DMG MORI, pentru decernarea premiului „DMG MORI Partner Award 2019”. Alături de COMPA au mai fost premiate companiile: ALGRA S.p.A., CKD Corporation, CNC-Technik MACK GmbH & Co. KG, FESTO AG & Co. KG și RYOWA Corporation.

„Furnizorii și partenerii DMG MORI au o reputație globală în domeniul calitatatii, fiabilității și inovației. Ca parteneri strategici, ei sunt membri importanți al rețelei globale DMG MORI. Câștigătorii premiilor au depășit din nou aceste standarde înalte ”, spune dr. ing. Masahiko Mori, președintele DMG MORI COMPANY LIMITED. Alături de domnul Christian Thönes, președintele Comitetului executiv al DMG MORI, domnul Masahiko Mori a înmânat trofeele și diplomele în prezența reprezentanților a peste 300 de companii.


Sursa:

https://en.dmgmori-ag.com/corporate-communications/press-releases/dmg-mori-honors-top-supplier-partners


Documente utile

Comunicat de presa
Fotografii de presa


Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8