Mesajul presedintelui

managerIoan DEAC

Președinte & CEO

In conditiile alinierii tarii noastre la cerintele Uniunii Europene, pe piata romaneasca s-a conturat tot mai mult necesitatea de a furniza produse si servicii de un inalt nivel calitativ, ca raspuns la cresterea exigentelor clientilor si a concurentei.

Prin rigurozitate si eforturi sustinute, firma noastra a reusit sa castige parteneri de afaceri de prim rang pe plan mondial (Bosch, JTEKT, Garrett – Advancing Motion, Delphi, etc.), fapt ce ne-a permis o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. Aceasta inseamna pentru angajatii S.C. COMPA S.A. prestigiu , locuri de munca sigure si salarii competitive .

Satisfacerea tuturor cerintelor contractuale, îmbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor furnizate, respectarea termenelor si cantitatilor convenite si oferirea unor preturi cat mai atractive, reprezinta obiectivele principale ale politicii noastre fata de clienti.

Calitatea produselor realizate se afla in centrul preocuparii firmei noastre, obiectivul urmarit fiind “ Zero defecte” la client . Fiecare angajat este raspunzator pentru calitatea produselor realizate si constient ca aceasta trebuie imbunatatita in mod constant.

În calitate de Director General îmi exprim angajamentul pentru asigurarea resurselor materiale, umane si de timp si implicarea personala în vederea dezvoltarii, mentinerii si îmbunatatirii continue a eficacitatii sistemului de management al calitatii, mediului si al sanatatii si securitatii ocupationale, în cresterea calitatii produselor / serviciilor si a satisfactiei clientilor. Totodata voi milita continuu pentru crearea unui climat de responsabilitate sociala sustinut de mecanisme eficiente.

Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8