Principii COMPA

Misiune: Vrem sa construim un viitor sigur pentru actionari, angajati si comunitate

Viziune:Companie care aduce traditia industriala locala in randul jucatorilor din industria auto mondiala.

Valori:

Intelegerea si respectul pentru client

Prin gasirea unor solutii adecvate si eficiente de colaborare, reusim sa construim o relatie de incredere, care ne ajuta sa anticipam nevoile clientilor nostri si sa reactionam inainte ca problemele sa apara.

single_sign_onCultul performantei

Ne insusim redefinirea determinantilor competititivitatii si performantei.in contextul adancirii procesului de globalizare la scara economiei mondiale.

imagesIncrederea in fortele proprii

Bazandu-ne pe propriile puteri si fiind constienti de valorile noastre, am reusit sa ne dezvoltam continuu, devenind la ora actuala unul din principalii jucatori in domeniu din Romania.

law1Respectarea legilor

Activitatea comerciala a companiei se extinde dincolo de granitele Romaniei si de aceea Compa isi asuma responsabilitatea respectarii legilor internationale in vigoare pentru domeniul de activitate.

user_groupComunicarea onesta

Obiectivele strategice ale companiei sunt cunoscute de catre toti angajatii, actionarii si partenerii companiei, deciziile sunt luate intr-un mod responsabil iar identificarea si rezolvarea unor probleme sunt aspecte pe care compania incearca sa le rezolve.

treeRespectul fata de mediu;

Programele si actiunile concrete pe care le implementam si pe care dorim sa le dezvoltam, constituie garantia dezvoltarii durabile pentru generatiile actuale si viitoare.

investment-competitionInvestitia in oameni

Compania investeste in fiecare angajat in parte, fiind constienta ca succesul in afaceri nu poate fi atins decat prin performanta si loialitatea angajatilor.

Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8