Auditor Intern ISO TS 16949:2009

OBIECTIVE:

Insusirea cerintelor specificatiei  tehnice ISO TS 16949:2009 cu privire la sistemele de management al calitatii din domeniul auto si a cerintelor standardului de calitate ISO 19011:2011 cu privire la auditarea sistemelor de management al calitatii. Cresterea competentelor personalului ce activeaza in domeniul managementului calitatii in ceea ce priveste evaluarea sistemului de management al calitatii prin efectuarea de audituri de prima si secunda parte.

 

ALTE COMPETENTE:

Cresterea nivelului de constientizare si responsabilizare a personalului din functiile organizatiei, altele decat cele dedicate managementului calitatii, cu privire la respectarea cerintelor sistemului de management al calitatii.

 

CUI SE ADRESEAZA:

Angajatilor din industria auto cu responsabilitati in definirea si implementarea sistemului de management al calitatii ; monitorizarea si controlul proceselor interne prin audituri de prima parte; monitorizarea si evaluarea furnizorilor prin audituri de secunda parte.

 

CUNOSTINTE PREALABILE:

Notiuni de baza din domeniul managementului calitatii: capabilitatea proceselor, controlul statistic al proceselor, analiza sistemelor de masurare, managementul calitatii proiectelor, omologarea proceselor si a produselor, analiza de risc.

 

PROGRAM:

32 ore (22 ore – teorie; 8 ore – practica; 2 ore – examinare).

Examinarea se face cu ajutorul unui chestionar tip grila iar participantilor li se vor acorda certificate de absolvire din partea Centrului de Formare Profesionala COMPA.

 

FORMATORI:

Formatori certificati de catre Ministerul Educatiei Nationale si de catre TUV Rheinland in domeniul standardelor si instrumentelor calitatii, cu experienta de peste 10 ani  in managementul calitatii si al productiei din industria auto.

 

METODE SI RESURSE MATERIALE:

Metodele pedagogice utilizate: expunerea, demonstratia, dialogul, exercitii, studii de caz

 

» Formular inscriere

 


Informatii suplimentare se pot obtine la:
tel: 0269 239 400/ int 409 ;
e-mail: formare@compa.ro

Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8