Recaserv

RECASERV SRL are sediul social în locatia cantinei Compa S.A. si functioneaza conform obiectului principal de activitate, încadrat in cadrul codurilor CAEN sub denumirea “alte unitati de alimentatie nca”. Detinand o bucatarie proprie la standarde inalte de calitate si beneficiind de un personal experimentat, RECASERV s-a remarcat prin solutiile complete pe care le ofera, în functie de obiectivele clientilor si doleantelor acestora, in locatia proprie sau o alta locatie stabilita de client.

Prin profesionalismul, creativitatea si atentia pentru fiecare detaliu in parte, RECASERV va ofea solutia ideala pentru orice tip de eveniment pe care il organizati:

  • Mese festive (petreceri aniversare, petreceri de sarbatori, nunti, cununii, botezuri)
  • Evenimente corporate (conferinte, simpozioane, seminarii, training-uri, masa zilnica pentru salariati – pe baza de contract sau comanda)
  • Evenimente speciale

Putem satisface necesitatea dumneavoastra in materie de catering cu cele mai bune preparate si un serviciu impecabil, la preturi competitive, in variante de:

  • Sandwich-uri reci/calde
  • Produse patiserie
  • Produse cofetarie
  • Meniul zilei
  • Bufet organizat pentru companii si angajatii acestora

Preparatele noastre sunt transportate cu mijloace proprii, in deplina siguranta, respectand normele de igiena si securitate alimentara.
Calitatea, diversitatea produselor si serviciilor oferite de noi, in deplina concordanta cu asteptarile si nevoile clientilor, au determinat multe companii sa aleaga solutia propusa de RECASERV.
Printre cei mai importanti clienti se numara Compa S.A., B.C.R., ThyssenKrupp Bilstein Compa S.A., Siemens, Honeywell, Frauenthal Automotive Sibiu SRL, Colegiul National “SAMUEL von BRUKENTHAL”, Colegiul National “GH. LAZAR”, R.U.D. Florian Rieger.S.R.L.

Contact:

S.C. RECASERV S.R.L. Str. Henri Coanda, Nr. 51, Sibiu
Persoana de contact: Boros Daniela Tel./ Fax: 0269234425
E-mail: borosdaniela.recaserv@yahoo.com

Parteneri

partener-1
partener-7
partener-2
partener-9
partener-3
partener-13
partener-5
partener-12
partener-11
partener-4
partener-6
partener-10
partener-8